Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Στην άπαξ διαγραφή προστίμων και οφειλών ύψους κάτω των δέκα ευρώ προς το Δημόσιο προχωρά η κυβέρνηση, πρωτοβουλία που αφορά 500.000 οφειλέτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 70χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2073] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 3.200.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους στο Αντίρριο όταν βούλιαξε το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση της τοποθέτησής της έγινε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν απο λίγα λεπτά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr ανασύρθηκε νεκρός ένας ψαράς στη θαλάσσια περιοχή Αντιρρίου, κοντά στο λιμάνι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα δεν την είδαμε την… βαφτίσαμε κιόλας! Φυσικά μιλάμε για την επερχόμενη, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, 48ωρη κακοκαιρία, που θα κάνει το πέρασμά της από τη χώρα μας πλήττοντας ανά κύματα περιοχές σε τρεις κυρίως φάσεις!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 20:25

Τέλος η υποστήριξη για τα Windows 7 από 14/01

Μετά από 10 χρόνια, η υποστήριξη για τα Windows 7 τερματίζεται στις 14 Ιανουαρίου 2020.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σήμερα Σάββατο 23/11/2019, μετά από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους μέλους του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, κου Αυλήτη Πέτρου, συνήλθαν τα εκλεγέντα μέλη για σύσταση νέου Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos