Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Κατατέθηκε στη Βουλή, αργά το βράδυ της Τρίτης, το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία και αρκετή συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στις Καμάρες Πάρου το απόγευμα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, ενημερωτική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η σφοδρότητα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης» χτύπησε και το νησί της Πάρου που βίωσε στιγμές έντονων καιρικών φαινομένων από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέχρι και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 25/11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ρίχνοντας πρώτος πλαστικές συσκευασίες στο ειδικό «σπιτάκι» που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του υπουργείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα εκδόθηκαν οι αναμορφωμένοι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων, κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μοναδική καραγκιοζοπαίχτρια και συγγραφέας Ζωή Μαρίνου σε διαδραστικές παραστάσεις «Καραγκιόζη» ψυχαγωγεί με τα έργα της μικρούς και μεγάλους με τεράστια επιτυχία σε όλη τη Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τους 21 έφτασαν οι νεκροί από τον σεισμό των 6,4 βαθμών που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αλβανία, τον ισχυρότερο που έχει σημειωθεί στη χώρα εδώ και δεκαετίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό την Πέμπτη και την Παρασκευή 28 και 29 Νοεμβρίου αντίστοιχα, αφού με σημερινή απόφαση του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας του Μετρό (ΣΕΛΜΑ) αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών που εκδόθηκε την 25η Νοεμβρίου κατανέμονται 40.000.000,00 ευρώ από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” σε 267 Δήμους, για την “προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακυρώνονται οι παραστάσεις  "Φάλτσο Σοπράνο" στο θέατρο Αλάμπρα για τεχνικούς λόγους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos