Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Λονδίνο, Χάγη και μετά Παρίσι σημάνανε συναγερμοί την Παρασκευή (29.11.2019). Αργά το βράδυ εκκενώθηκε κεντρικός σταθμός τρένων στη γαλλική πρωτεύουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 72, συνολικά, ατόμων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός μεγέθους 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά βορειοδυτικά της Λαμίας σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έντονη ενόχληση της Ελλάδας διεμήνυσε ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον πρέσβη της Λιβύης για το μνημόνιο θαλασσίων συνόρων που υπέγραψε η χώρα του με την Τουρκία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 22:17

Επίθεση στη London Bridge: Νεκροί δύο πολίτες

Βίντεο σοκ από τη στιγμή που η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη - Ως τρομοκρατική ενέργεια αντιμετωπίζουν οι αρχές την επίθεση που έγινε με μαχαίρι – Ο δράστης φορούσε ψεύτικο γιλέκο με εκρηκτικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την επίθεση στο Λονδίνο, η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί μετά από επίθεση με μαχαίρι σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Χάγης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους ρυθμούς της Black Friday κινούνται από το πρωί της Παρασκευής τα εμπορικά καταστήματα με τους καταναλωτές να έχουν επιδοθεί στο κυνήγι της καλύτερης προσφοράς και τις επιχειρήσεις να δηλώνουν πανέτοιμες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ ο Μανώλης Γλέζος. Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, «σήμερα τις απογευματινές ώρες, εξήλθε του νοσοκομείου ο κ. Μανώλης Γλέζος σε καλή γενική κατάσταση».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 19:04

Προσοχή: Κρούσματα εκμετάλλευσης εράνων

Κρούσματα εκμετάλλευσης, μέσω εράνων, του ονόματος των «Παιδικών Χωριών SOS», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του, το ίδιο το σωματείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι είμαστε προσκεκλημένοι, σε μια όμορφη διήμερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Αρχίλοχος το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos