Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Τα καθίσματα γραφείου είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο σε κάθε γραφείο. Πρόσφερε άνεση και σωστή στάση σε στελέχη, υπαλλήλους και φυσικά τους επισκέπτες!

Ένα γραφείο βασίζεται στην απόδοση των υπαλλήλων και την ικανοποίηση των πελατών. Στους πρώτους, τα μικρά πράγματα κάνουν τις μεγάλες διαφορές στην απόδοση τους, ενώ στους δεύτερους η άνεση και η φροντίδα κρατά το ενδιαφέρον τους.

Αυτά τα μικρά πράγματα μπορείς να επικοινωνήσεις ακόμα και μέσα από τα επαγγελματικά σου έπιπλα. Δες πώς να επιλέξεις τα πιο άνετα καθίσματα γραφείου και επισκεπτών.

Διευθυντικές καρέκλες

Οι διευθυντικές καρέκλες απευθύνονται στα κορυφαία στελέχη της επιχείρησης, τα οποία εργάζονται πολλές ώρες και πολλές φορές δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνο. Έτσι τα συγκεκριμένα καθίσματα κρύβουν πολλές εργονομικές εκπλήξεις, μέσα από μηχανισμούς ρυθμίσεων για να πετυχαίνουν την ιδανική στήριξη κάθε σωματότυπου και κα κάνουν άνετη την εργασία. Επιπλέον η αισθητική τους αναδεικνύει κύρος μέσα από τα κορυφαίας ποιότητας υλικά και τον μοντέρνο σχεδιασμό τους.

Καρέκλες υπαλλήλων

Μέσα στην επιχείρηση σου εργάζεται κόσμος. Αυτοί πρέπει να είναι αντίστοιχα ικανοποιημένοι με το διευθυντικό προσωπικό. Οι καρέκλες εργασίας εξασφαλίζουν πως θα έχουν μία ξεκούραστη βάρδια, χωρίς παράπονα για την πλάτη ή την μέση τους. Τις βρίσκεις σε πολλά χρώματα και σχέδια, με αρκετούς μηχανισμούς στήριξης και ρύθμισης για να είναι χαρούμενοι όλοι!

Καθίσματα επισκεπτών

Σίγουρα δεν θες να κάνεις κακή εντύπωση σε κάποιον επισκέπτη. Φρόντισε λοιπόν η καλή εικόνα σου να ξεκινά, από τον χώρο αναμονής και το κάθισμα που θα το προσφέρεις κατά τη συνάντηση σου. Τα έπιπλα γραφείου Dromeas είναι τα κατάλληλα γι’ αυτή τη δουλειά καθώς προσφέρουν μοναδική αίσθηση και αισθητική για κάθε γραφείο. Έτσι υποψήφιοι πελάτες και συνεργάτες θα έχουν την θέση που τους αξίζει.

Ανακαίνισε το γραφείο σου με λίγα χρήματα!

Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα και βρες κορυφαία έπιπλα γραφείου με την εγγύηση ποιότητας, σύγχρονου design και ελληνικής κατασκευής των επαγγελματικών επίπλων Dromeas. Άνεση, εργονομία, έξυπνος σχεδιασμός, υψηλή αισθητική και τεράστια αντοχή σε εξαιρετικά καλές τιμές. Φέρε τη φιλοσοφία του μελλοντικού γραφείου, τώρα στην επιχείρηση σου και δες ικανοποίηση, καλύτερες αποδόσεις και θετική εικόνα για τις παροχές σου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για δεκαετίες τους πολίτες λύνεται οριστικά με την Υπουργική Απόφαση (21919/7423/Β’/2272/14.06.2020), μέσω της οποίας δημιουργείται νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για την πληρωμή των εξόδων κηδείας συνταξιούχων και ασφαλισμένων του e- ΕΦΚΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε σήμερα, 16 Ιουνίου 2020, απόφαση, με την οποία ορίζει Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη Λάσκαρη, στον οποίο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες του τομέα Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων για τις Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σαββατοκύριακο 13 – 14/6 ο Νίκος Συρμαλένιος μαζί με κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, περιόδευσε στην Άνδρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση και υλοποίηση του έργου με 0,97 εκ. ευρώ, από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η βρετανική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση παρουσιάζει ξεχωριστά τις ομορφιές κάθε ελληνικού νησιού
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Χατζημάρκος: «Μέγιστη ευθύνη μας να θωρακίσουμε τον πυλώνα που στηρίζει την οικονομία των νησιών μας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανταποκρινόμενος στην αναγκαιότητα βελτίωσης και αναβάθμισης της ασφάλειας του οδικού δικτύου των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, μετά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 15, και συνολικά ανέρχονται σε 3.148 από την αρχή της πανδημίας, όπως αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos