Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Παρά τα προβλήματα που οφείλονται στην πανδημία λόγω του Κορωνοϊού COVID-19, ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ Α.Ε., υπό τη νέα του διοίκηση, πέτυχε ρεκόρ κερδών για το 1ο εξάμηνο του 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις τηλεφωνικές τις επικοινωνίες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Ηλία Κουντρομιιχάλη στη Δημοτική Παράταξη "Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, σε ισόγειο χώρο υπό κατασκευή κτηρίου στον Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην όμορφη Πάρο με όλη την οικογένεια της περνά τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00 ξεκινούν οι αιτήσεις επιχειρήσεων για δύο προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ με συνολικά 11.500 νέες θέσεις εργασίας και επιδότηση 75% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διοίκηση του Δήμου Πάρου, κινούμενη με γνώμονα ένα στρατηγικό πλάνο ορθής διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας, συνεχίζει να λαμβάνει αποφάσεις υπέρ της αξιοποίησης ακινήτων που βρίσκονται στην ιδιοκτησία του, αποδίδοντας έτσι ουσιαστικά οφέλη στους πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται τα κλιμάκια της ΕΥΠ σ’ όλη την ακριτική γραμμή της χώρας λόγω των κινήσεων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να πραγματοποιήσει έρευνες εντός ορίων της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aρχισε να θυμίζει… Ελλάδα η αγγλική EFL Championship με όσα γίνονται φέτος, όπου αρκετά θα κριθούν όχι απόψε, που πέφτει η αυλαία πριν τα play offs, αλλά στα δικαστήρια και στις ενστάσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΝΑι της 17/7/20, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα: «Γνωμοδότηση για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) που αφορά το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικής Επένδυσης (ΕΣΧΑΣΕ) «PROJECT BLUE» στη θέση «Φερά Γκρεµνά – Βατούδια» της ∆.Κ. Άνω Μεράς του Δήµου Μυκόνου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos