Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Η Αθήνα απαντά με τον γνωστό, πετυχημένο τρόπο, στις τουρκικές κινήσεις εκδίδοντας αντι-NAVTEX που θα εμποδίσει την κίνηση του τουρκικού ερευνητικού σκάφους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταγραφή στην Ελλάδα του ξενικού είδους ψαριού Cheilodipterus novemstriatus έγινε τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο από μέλος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση θα γίνει στις 9.00 π.μ. - Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα 228 εγχώρια κρούσματα, τα 26 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, τα 14 με ιχνηλατήσεις επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 4 με γνωστές συρροές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμεσα βγαίνει νέα οριζόντια επιχορήγηση των Δήμων για τις απώλειες και τα έξοδα που είχαν λόγω κορονοϊού ύψους 60

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια η SEAJETS ανακοινώνει την ένταξη του Power Jet στον στόλο της. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον παγκόσμιο τουρισμό, η SEAJETS συνεχίζει να επενδύει στην ενίσχυση του ακτοπλοϊκού κλάδου και της ελληνικής οικονομίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 259 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 9531, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΥΠΠΟ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ανασκαφής 2020 στο Δεσποτικό και στο Τσιμηντήρι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό κουπόνι, το οποίο περιλαμβάνει 45 προκριματικούς αγώνες για το Europa League. Πανδαισία ποδοσφαιρικής δράσης, νοκ άουτ αναμετρήσεις και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos