Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 6 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τη θεομηνία στην Εύβοια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μέχρι πότε θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μητρώο με λιγότερο κλασσικά συμπτώματα της νόσου COVID-19 δημιούργησαν οι επιστήμονες, με στόχο να βοηθήσουν γιατρούς και ασθενείς να αντιληφθούν εγκαίρως την ασθένεια και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η κατανομή των κρουσμάτων - Πώς φτάσαμε στο αρνητικό ρεκόρ της Κυριακής
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκμέκ ψυγείου ακούς και τρελαίνεσαι! Και όταν αυτό είναι φτιαγμένο με κρουασανάκια και κρέμα μαστίχας, ε, δεν μπορείς να αντισταθείς ούτε λεπτό

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εφιαλτικές προβλέψεις από την ερευνητική ομάδα HERACLES και το ΑΠΘ. Προτείνουν συγκεκριμένα μέτρα… τώρα για να μην μετατραπεί ο κορονοϊός σε έναν εφιάλτη που ούτε έχουμε φανταστεί. Οι αριθμοί των μαθηματικών μοντέλων είναι αδιανόητοι.

Κοινωνική απόσταση και μάσκα παντού, τηλεργασία άμεσα και τοπικό lockdown στην Κεντρική Μακεδονία είναι μέτρα άμεσης εφαρμογής που μπορούν να ανακόψουν την πορεία της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός.

Αν δεν διακοπεί η πορεία εξάπλωσης του που καταγράφει ο κορονοϊός τώρα, θα ξεπεράσουμε τα 700 κρούσματα την ημέρα μέχρι το τέλος του 2020!

Αυτά είναι τα δεδομένα που παρουσιάζει η ερευνητική ομάδα HERACLES για το Εκθεσίωμα και την Υγεία του Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας και το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ, με επικεφαλής τον καθηγητή Δημοσθένη Σαρηγιάννη.

Δεδομένα που πραγματικά κόβουν την ανάσα, την ώρα που ο Αύγουστος έχει μπει… στα κόκκινα και τις τελευταίες πέντε ημέρες έχουμε σταθερά τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη αναφέρει πως αν δεν τηρηθούν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές, τότε η κατάσταση στο τέλος του έτους θα είναι δραματική.

Δείτε τον σχετικό πίνακα

κορονοϊός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το πόσα κρούσματα “έδωσε” ο κορονοϊός τις τελευταίες 24 ώρες στην Ελλάδα ενημερώνει και σήμερα ο ΕΟΔΥ. Η έντονη ανησυχία, τα νέα μέτρα που ίσως έρχονται και η κρίσιμη εβδομάδα ενόψει Δεκαπενταύγουστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναντήθηκαν στο λιμάνι της Πάρου και χαιρετήθηκαν με εκκωφαντικό τρόπο ταράζοντας την ηρεμία του απογεύματος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίζεται και στην Αίγινα, με τον ασθενή να έχει ήδη διακομισθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos