Σεπτέμβριος 2020 - Psts.gr
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 13:51

Δε θα πέσουν εύκολα - Γράφει ο L-Train

Εδώ θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικα γκολ γκολ

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τοποθέτηση του βουλευτή Κυκλάδων στην Βουλή κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης για το Κέντρο Υγείας Μήλου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προϋπολογισμός, Οργανόγραμμα και συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο τεχνικό πρόγραμμα, οι αποφάσεις των μετόχων της εταιρείας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 13:33

22/9 Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο στις 22 Σεπτεμβρίου γιορτάζεται σε παγκόσμια κλίμακα η ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Οι αρχές πολλών πόλεων κλείνουν το κέντρο τους για τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια και ενθαρρύνουν τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα ποδήλατα και τα πόδια τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το προσχέδιο νόμου για την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στο νησιωτικό χώρο παρουσίασε σήμερα σε τηλε-διάσκεψη προς τους Περιφερειάρχες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ενώ ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. 
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρεκόρ δύο εκατομμυρίων νέων κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα παγκοσμίως, αν και ο αριθμός των νεκρών μειώθηκε κατά 10%, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα για το κίνημα αρνητών μάσκας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικοί αναγκάστηκαν να βγάλουν σηκωτό από λεωφορείο έναν άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ελέγχων της αστυνομίας για τη χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο υπουργείο Εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το ποσοστό αυτό είναι πολύ χαμηλότερο του 60% που απαιτείται για τη συλλογική ανοσία του πληθυσμού, σύμφωνα με επιστήμονες του ΕΚΠΑ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 52

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos