Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Μία μοναδική αληθινή σφαίρα περιείχε το όπλο που χρησιμοποίησε ο Άλεκ Μπόλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας, αναφέρει σωματείο του Χόλιγουντ για το τραγικό δυστύχημα κατά το οποίο έχασε τη ζωή της η διευθύντρια φωτογραφίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 19:17

Πρόγραμμα Παριανών ομάδων ποδοσφαίρου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομορφαίνουν και «πρασινίζουν» την παραλία της Παροικίας αποτελώντας το σήμα κατατεθέν της!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε τα μέτρα προστασίας για την παρέλαση 28ης Οκτωβρίου τόσο για τους θεατές όσο και για αυτούς που θα παρελάσουν.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 5.500 προσλήψεις εκπαιδευτικών δρομολογεί το υπουργείο Παιδείας τις αμέσως επόμενες ημέρες, όπως είπε στη Βουλή η υφυπουργός Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.585 , εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 711.128 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφτηκε η κατανομή ποσού ύψους 33.980.172,00 € σε Δήμους της Χώρας για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στις σχολικές μονάδες της Χώρας, για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Εριέτα Μανούρη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον ρόλο που θα έχει στη σειρά Σασμός, ως Σεμίνα. Η εκρηκτική αυτή ηρωίδα της σειράς έρχεται για να ταράξει τις ισορροπίες στην Κρήτη, αλλάζοντας την υπόθεση, αλλά και τους πρωταγωνιστές.

Ο Πέτρος θαμπώνεται από την παρουσία της. Σύντομα θα την ερωτευτεί τρελά και θα μπλέξει σε περίεργα μονοπάτια. Ο Διονύσης την πολιορκεί ερωτικά, με την ίδια να λυγίζει σύντομα.

Οι δυο τους θα συνάψουν μία σχέση περίεργη. Ο Πέτρος θα προσπαθήσει να καταλάβει τη νέα ηρωίδα της σειράς, πολιορκώντας την έντονα. Ένα ερωτικό τρίγωνο έρχεται στη σειρά, για να μας διχάσει.

Παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα σε Σεμίνα και Διονύση

Η Εριέτα Μανούρη ανέφερε στην εκπομπή πως ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες υπάρχει ένα παιχνίδι εξουσίας. Ο Διονύσης θέλει να πιστεύει πως η Σεμίνα είναι δική του, στη σειρά Σασμός.

Δείχνει με κάθε τρόπο πως την θέλει και πως κανείς άλλος δε θα την έχει, πέρα από τον ίδιο. Την ίδια στιγμή, η Σεμίνα παραδίνεται στον έρωτα του Πετρή και το σκάνδαλο ξεσπάει σε όλη την Κρήτη.

Η Εριέτα Μανούρη δήλωσε, επίσης, πως έρχονται δύο πολύ έντονες σκηνές με την Σεμίνα, στα επόμενα επεισόδια. Η μία απεικονίζει την ίδια με τον Διονύση, σε μία ερωτική και καθοριστική σκηνή για τη σειρά.

Η άλλη εστιάζει στην μητέρα της ηρωίδας. Η Σεμίνα κρύβει ένα έντονο παρελθόν, το οποίο έρχεται στο φως και αναστατώνει την ίδια, αλλά και τους πρωταγωνιστές. Ένας νέος χαρακτήρας ξεδιπλώνεται, με το σασπένς να κορυφώνεται.

youfly.com

 

Κατηγορία LIFESTYLE

Τήνος, Μήλος, Πάρος, Αμοργός, Χίος και άλλα ελληνικά λιμάνια πρόκειται να φιλοξενήσουν κάποια από τα πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου από του χρόνου αλλά και το 2023, μια εξέλιξη ιδιαίτερα θετική για τη χώρα μας, αφού οι εταιρείες αυτές δεν επικεντρώνονται μόνο στη ζωή μέσα στο πλοίο, αλλά στην εμπειρία που ζουν οι ταξιδιώτες στον κάθε προορισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos