Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Την 15-11-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας, 17χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 15-11-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 67χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια με λάμες από -10- έως -14- εκατοστά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Μήλου ύψους 200.000€, για την κάλυψη μέρους των δαπανών παραγωγής πόσιμου νερού από τις μονάδες αφαλάτωσης για το έτος 2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό έργο για το νησί της Πάρου παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, με την υπογραφή της σύμβασης για την «Κατασκευή γηπέδου Πετοσφαίρισης& Καλαθοσφαίρισης στον Κώστο Πάρου», προϋπολογισμού 120.260,80 € με ΦΠΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας του Παραδοσιακού Καρνάγιου Κουφονησίου ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα προς τους Υπουργούς Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και Πολιτισμού και Αθλητισμού, κα Λίνα Μενδώνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αργεντινή έχει Μέσι, έχει κι άλλους αστέρες και μπορεί να στείλει μήνυμα έστω και σε φιλικό, πως έφτασε στον αραβικό κόλπο για να διακριθεί.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ξεκινούν τεχνικές εργασίες ασφαλτόστρωσης της Περιφερειακής οδού Παροικίας οι οποίες θα διαρκέσουν για ένα 15ήμερο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο ήταν το ύψος της ισχυρής βροχόπτωσης που έπεσε στην Πάρο την Κυριακή 6 Νοεμβρίου εξαιτίας της κακοκαιρίας Eva.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν πρωτοβουλίας και ενεργειών του Βουλευτή Κυκλάδων της Νέα Δημοκρατίας, κ. Φίλιππου Φόρτωμα, η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κοινή Υπουργική Απόφαση με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σύμφωνα με την οποία, το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδυνάμου Καυσίμων, επεκτείνεται αναδρομικά στην Ηρακλειά και τη Δονούσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το έργο χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Ε.Π. Νότιο Αιγαίο 2014 - 2020

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos