Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Τις ομάδες που χρειάζονται αλλά και εκείνες που δεν χρειάζονται την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού αναφέρει ο γιατρός και ερευνητής, Γιώργος Παυλάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βραζιλιάνα καλλονή μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media ένα βίντεο από ελληνικό νησί, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της...

Κατηγορία LIFESTYLE

Το πρώτο πλήρως ρομποτικό Physi-Digital κατάστημα μικρολιανικής στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία του στην οδό Αγία Φωτεινής, στην Νέα Σμύρνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δημήτρης Ζορμπάς προειδοποιεί για νέα «λουκέτα» σε ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο αυτοκινήτου.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η Ρωσία απελαύνει οκτώ Έλληνες διπλωμάτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή ρωσική πυραυλική επίθεση σε εμπορικό κέντρο γεμάτο κόσμο στο Κρέμεντσουκ καταγγέλλουν οι Ουκρανοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μέγεθος της ζημιάς σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αστυπάλαιας κατέγραψαν σε βίντεο και φωτογραφίες κάτοικοι του νησιού - Παρέμβαση από το υπουργείο Πολιτισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαήμερη επίσκεψη σε Νάξο, Ίο, Πάρο και Τήνο πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη διάρκεια της οποίας συμμετείχε σε κλαδικές συναντήσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και θρησκευτικές γιορτές, καθώς επίσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους τοπικούς φορείς για την πορεία της τουριστικής περιόδου, αλλά και τα θέματα που ενδιαφέρουν το κάθε νησί ξεχωριστά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων :
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Κρούσματα σήμερα – Κορονοϊός: Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα (27/6) τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos