Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 - Psts.gr
Με καταιγιστικό ρυθμό υποβάλλονται οι αιτήσεις στην πλατφόρμα Fuel Pass 2, που αφορά το επίδομα της βενζίνης για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπέροχη ερμηνεία, κεφάτη σκηνική παρουσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έναν νέο τρόπο δράσης ώστε να αποσπούν πόσα από ανυποψίαστους πολίτες έχουν βρει επιτηδευματίες. Πλέον οι απατεώνες προσπαθούν μέσω του Facebook να εξαπατήσουν χρήστες του διαδικτύου που χρησιμοποιούν και να τους αρπάξουν χρήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022, οι πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του νέου Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού Συνταξιούχων eΕΦΚΑ (τ. ΟΑΕΕ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Ομογένειά μας δέχθηκε σήμερα ένα μεγάλο πλήγμα» δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, αναφερόμενος στην καταστροφική πυρκαγιά στο κτήριο του Γηροκομείου, που αποτελεί τμήμα των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Βαλουκλή στην Κωνσταντινούπολη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αστυνομία κάλεσαν λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι κάτοικοι της Κυψέλης, οι οποίοι ενημέρωσαν για την έντονη δυσοσμία στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Κόρωνο Νάξου στην περιοχή νότια του Αιολικού Πάρκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτω από τα αστέρια του παριανού ουρανού, στις όμορφες Λεύκες, έλαμψε ακόμη ένα, αυτό του χαρισματικού δεξιοτέχνη του λαούτου και ερμηνευτή Μιχάλη Τζουγανάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια «εκρηκτική», μεγάλη συναυλία, έδωσαν στην Παροικία στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους το βράδυ της Τρίτης 2 Αυγούστου, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Ευρυδίκη και Μύρωνας Στρατής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις φλόγες τυλίχθηκε το Ελληνικό Νοσοκομείο στου Βαλουκλή στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να εκκενωθεί. Ήδη, 104 ασθενείς και ηλικιωμένοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos