Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 8 Ιουνίου που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-06-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου ότι το πρωί της ίδιας μέρας άγνωστος δράστης μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατοικία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-06-2016 και ώρα 00.25’ στη Μύκονο δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 27χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα νέα μέτρα που ψήφισε αυτή η Κυβέρνηση γεννάται το ερώτημα αν έχει μπει στο στόχαστρο ο Τουρισμός και οι πολίτες των Νησιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 21:30 στο θέατρο των Λευκών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 17χρονη, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π.10032, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, την Τετάρτη 8 Ιουνίου και την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, θα βρίσκεται στη νήσο Σίφνο όπου και θα συμμετέχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παναγίας της Χρυσοπηγής. Στη διάρκεια των επίσκεψης του, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή, καθώς και με εκπροσώπους των θεσμικών φορέων και κομματικά στελέχη του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα που λαμβάνει την πιστοποίηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos