Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Μια ευχάριστη πραγματικά είδηση ήταν η υπογραφή συμβάσεων μεταξύ των εταιρειών Fraport Greece και Intrakat για ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα, το οποίο, μεταξύ των άλλων, προβλέπει την ανακαίνιση, αναβάθμιση και κατασκευαστική επέκταση των υποδομών των αεροδρομίων της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την εταιρεία Golden Star Ferries τα δρομολόγια του Superrunner θα ξεκινήσοτν την Τρίτη 28 Απριλίου από το λιμάνι της Ραφήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατανάλωση πέντε μερίδων φρούτων και λαχανικών την ημέρα σχετίζεται με σημαντικά χαμηλότερη πιθανότητα εμφάνισης άνοιας σε ηλικιωμένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στηρίζοντας τον αγώνα των κατοίκων της Πάρου ενάντια σε κάθε είδους κακοποίηση του νησιού, η ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε. θα δρομολογήσει έκτακτο λεωφορείο την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, προκειμένου να μεταβούν ΔΩΡΕΑΝ όσοι το επιθυμούν στη μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωστοποιούμε ότι ορίστηκε νέα δικάσιμος της Αίτησης Ακύρωσης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των τεσσάρων Δήμων (Άνδρου, Νάξου, Τήνου, Πάρου), κατά της με αρ. πρωτ., οικ. 177360 της 18ης Δεκεμβρίου 2014 (ΑΔΑ: ΒΔΛ20-ΝΦΔ) «Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων», για το ενιαίο επενδυτικό έργο αιολικών πάρκων στα τέσσερα νησιά των Κυκλάδων, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την Τετάρτη 24.05.2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εβδομάδα υποχρεώσεων εθνικών ομάδων η τρέχουσα, με το ενδιαφέρον σήμερα να επικεντρώνεται στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ουρουγουάη – Βραζιλία, όμως επιλογές προκύπτουν από άλλες αναμετρήσεις, όπως επίσης και απ' το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 25η Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30, θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα Απολλωνίας Σίφνου, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 27/03/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου συνεχίζει δυναμικά την συμμετοχή του στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού με την παρουσία του στην διεθνή Τουριστική έκθεση «Salon Mondial du Tourism», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Porte de Versailles στο Παρίσι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Αμερικανίδα πρόξενο στην Αθήνα κα. Abigail Aronson, υποδέχτηκε στο γραφείο του, σήμερα το μεσημέρι, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos