Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ένα αίτημα δεκαετιών γίνεται πράξη από την Δημοτική Αρχή Κουκά - Σημαντική η συμβολή της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου & Μυκόνου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την Απόφαση του πρωτοδικείου της Σύρου σχετικά με την μεταβίβαση του ναυπηγείου του Νεωρίου στην εταιρεία Onnex, το ναυπηγείο και η Σύρος εισέρχονται σε μια νέα εποχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ναυπηγείο του Νεωρίου στη Σύρο, επισκέφτηκαν χθες, Τρίτη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και οι Αντιπεριφερειάρχες, Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης και Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το UEFA Nations League ανήκει πλέον στο παρελθόν, και η ποδοσφαιρική δράση σήμερα (21/11) είναι σχετικά φτωχή.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στην περιφερειακή οδό Τήνου προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της με σκοπό την ασφάλεια των χρηστών του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 60χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναιμική ανάπτυξη 2,1-2,2% για την ελληνική οικονομία μέχρι το 2020 προβλέπει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν δεν υπήρχε αυτός και οι θρυλικοί Stooges η μουσική σήμερα θα ήταν διαφορετική. Η επιδραστικότητά τους επιζεί και προσπερνά κάθε μόδα και ρεύμα, γι’ αυτό και αγγίζει κάθε γενιά, εδώ και δεκαετίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos