Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά νότια της Ζακύνθου. Το επίκεντρο εντοπίζεται 72 χιλιόμετρα νότια- νοτιοδυτικά του νησιού και είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 11o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. θα βρίσκεται από αύριο Πέμπτη 22/10/20 στη Νάξο, προκειμένου να πραγματοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ δειγματοληπτικά τεστ για Covid-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20/10/2020 συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 12/10/2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 2/9/2020 η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού είχε καταθέσει Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας Κυκλάδων και Δωδεκανήσων ,μετά από ψήφισμα και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, λόγω των ειδικών καταστάσεων που προέκυψαν από την εφαρμογή των Υγειονομικών πρωτοκόλλων αλλά και της ιδιαιτερότητας της φετινής περιόδου γενικότερα .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) Πάρου ιδρύθηκε με το ΦΕΚ 2702/2-7-2019 και άρχισε να λειτουργεί το τρέχον σχολικό έτος με 9 μαθήτριες και μαθητές στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου των Καμαρών. Όπως αναφέρει και ο τίτλος του είναι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πανδημία συνεχίζει να δείχνει το φονικό της «πρόσωπο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σκόρερ την «ολόχρυση» αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς, Χασάν Κόκα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός έκανε σούπερ

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρατείνεται έως τα μεσάνυχτα της 27ης Οκτωβρίου η παρουσία του τουρκικού ερευνητικού στην περιοχή 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο πρωθυπουργός αναμένεται την Πέμπτη να ανακοινώσει ο ίδιος τα νέα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 6

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos