Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ αναφέρεται και πάλι στην αξία του εμβολιασμού λέγοντας ότι στο παρελθόν εξαφανίστηκαν ασθένειες λόγω της εντατικής χορήγησης ενέσιμων σκευασμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιχμές για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, αλλά και για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την ίδρυση και λειτουργία του ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου είναι επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ειδικού Δημοτικού Σχολείου ώστε να υπάρχει μια συνέχεια στην εκπαίδευση των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σαντορίνης κ. Δαρζέντα Ματθαίο που έφυγε από τη ζωή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ηθοποιοί, Ευγενία Σαμαρά και Δημήτρης Ήμελλος ή αλλιώς η Στέλλα Καμαριωτάκη και ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης με το τηλεοπτικό συνεργείο, βρέθηκαν στις φυλακές της Αγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.677 , εκ των οποίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 15:39

Συλλήψεις στη Νάξο

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 15:37

Πάρος: Κλήσεις αθενοφόρου ΕΚΑΒ

Σας ανακοινώνουμε ότι από δω και στο εξής οι κλήσεις για ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα γίνονται αποκλειστικά στο τηλέφωνο της υπηρεσίας του EKAB 2284052597 ή στο 166 και όχι στα τηλέφωνα του ΚΥ Πάρου.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos