Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Αντίστοιχες πράξεις εκδίδονται τόσο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας όσο και για άλλους φορείς του υπουργείου Υγείας- Το σκεπτικό του ΣτΕ που απέρριψε την προσφυγή των υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού - Σε εξέλιξη η διαδικασία με βάση όσα ορίζει ο Νόμος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Google μετέθεσε για τον Ιανουάριο του 2022 την υποχρεωτική επιστροφή των υπαλλήλων της στο γραφείο, όπως και οι γείτονές της στην Σίλικον Βάλεϊ, λόγω των ανησυχιών που υπάρχουν για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα του νέου κορωνοϊού.

 

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό η Κρητικιά γιατρός, μικροβιολόγος, από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, η οποία προσεβλήθη από τον κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου από τις 4 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμπανάκι» για τις Περιφερειακές Ενότητες ΗλείαςΝάξου και Ικαρίας, μεταξύ άλλων, κρούει η επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ, η οποία απόψε περιλαμβάνει την εκτίμηση της εβδομαδιαίας θετικότητας – ο λόγος των κρουσμάτων κορονοϊού και των τεστ – ανά περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην έναρξη των εργασιών του 10ου Συνεδρίου για την έρευνα στις μεταφορές συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος στην εναρκτήρια τοποθέτησή του αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει και ενισχύει καινοτόμες δράσεις πρωτοβουλίες, με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών, σε μια δύσκολη περίοδο που θέτει νέες προκλήσεις και ζητούμενα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζουν οι απορριπτικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας στα αιτήματα για το “μπλοκάρισμα” του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.871, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δεύτερη φάση των κλινικών δοκιμών από τις τρεις που απαιτούνται, πέρασε φάρμακο κατά του κορονοϊού που αναπτύσσει η Pfizer, ανακοίνωσε μέσω Twitter ο CEO της εταιρείας Pfizer , Αλμπερτ Μπουρλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν είναι λίγοι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί υπάλληλοι που αρνούνται να παραλάβουν τις πράξεις αναστολής εργασίας, που τους αποδίδουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, επειδή δεν πειθάρχησαν στον νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, που επιβάλλεται από σήμερα. Διαδικασίες παράδοσης με δικαστικό κλητήρα, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υγείας, την ώρα που κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στα νοσοκομεία.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos