Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ. Οι αιτήσεις του ΚΟΤ και του Μητρώου Ευάλωτων Πελατών ελέγχονται βάσει:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σασμός: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην νέα σειρά του Alpha που σπάει ταμεία. Η σειρά προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη και κάθε μέρα που περνά οι εξελίξεις καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Κατηγορία LIFESTYLE
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 18:16

Με άρωμα Αμοργού η νέα διαφήμιση της ΜΑNGO

Το γύρο του κόσμου κάνει η νέα διαφημιστική καμπάνια της διάσημης εταιρείας ένδυσης MANGOμε τίτλο «A MEDITERRANEAN DREAM». Το διαφημιστικό σποτ που έχει ήδη χιλιάδες προβολές «ταξιδεύει» τους θεατές σε υπέροχες τοποθεσίες της Μεσογείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 18:05

Λ.Σ Πάρου για 3ο νηπαγωγείο Παροικίας

Το 3ο Νηπιαγωγείο Παροικιάς ενώ είναι μονοθέσιο, τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως διθέσιο με μια αίθουσα και ένα ενιαίο χώρο με ότι αυτό σημαίνει για την εύρυθμη λειτουργία αλλά πολύ περισσότερο για την προστασία της υγείας των παιδιών λόγω της πανδημίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 18:01

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

ας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" από Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου από 10:30 έως 14:45 και από Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου , από 09:00 έως 14:45 στην πλατεία Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 17:57

Δήμος Πάρου και Εκπαίδευση

Σε Δελτίο Τύπου του Δήμου Πάρου στις 14 Σεπτεμβρίου με αφορμή της έναρξη της σχολικής χρονιάς ανέφερε ότι τα ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση αποτελούν προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή και ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για το άνοιγμα των σχολείων.(συντηρήσεις κτιρίων, προσλήψεις για την κάλυψη θέσεων στην καθαριότητα, ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων των σχολικών κτιρίων κ.α , όπως επίσης και διευκρινίσεις για το Γυμνάσιου Πάρου, το 2ο Δ.Σ. Παροικιάς και το ΕΠΑΛ Πάρου).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΕΙ: Το πρωτόκολλο για τη δια ζώσης λειτουργία των πανεπιστημίων της χώρας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, γνωστοποίησε την Παρασκευή το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.255, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/09/2021 στη Θεσσαλονίκη, η εκδήλωση με θέμα «Χρηματοδότηση της καινοτομίας ως μοχλός για περιφερειακή ανάπτυξη».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos