Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή, με το ερώτημα: «Ως πότε θα είναι απροστάτευτοι οι εκπαιδευτικοί από επιθέσεις αντιεμβολιαστών, επειδή τηρούν τα πρωτόκολλα;»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ούτε και το σουβλάκι «ξέφυγε» από το κύμα ανατιμήσεων που έχουν εισέλθει στο σύνολο της οικονομίας, με τις αυξήσεις των τιμών να γίνονται φανερές στο αγαπημένο ελληνικό γρήγορο φαγητό.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στη Θηρασιά πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου συμμετείχε στους θρησκευτικούς εορτασμούς, παρακολουθώντας τη Θεία Λειτουργεία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Γιάτρισσας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου σε συνέχεια της ομόφωνης έγκρισης της μελέτης σχετικά με τη δημιουργία κοινόχρηστων θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ σε όλο το νησί έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίησή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 4ο Amorgos Τrail Challenge, το διήμερο 18 &19 Σεπτεμβρίου. Εκατοντάδες δρομείς βρέθηκαν στην πανέμορφη Αμοργό και δοκίμασαν την αντοχή τους στις μοναδικές διαδρομές του αγώνα. Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση των 19 χλμ από τη «ρίζα»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Ρόδο ο Γάλλος Πρέσβης για το άνοιγμα του Καταλύματος της Γαλλίας στη Μεσαιωνική Πόλη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο υπουργείο Υγείας παίρνει πίσω την απόφαση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους οδοντιάτρους. Με σχετικό σημείωμα, που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη, ανακαλεί ουσιαστικά τα περί υποχρεωτικών rapid test, προβαίνοντας σε ερμηνεία της απόφασης. Αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νομοτεχνική αλλαγή που προωθεί την επέκταση του Freedom Pass, του πακέτου με τα 50 GB δωρεάν ίντερνετ σε νέους που εμβολιάζονται, προχωρά η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορρίφθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος αίτηση εργαζόμενης στις Ένοπλες Δυνάμεις, η οποία ζητούσε να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης σε υπαλλήλους του Δημοσίου - Δεν παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα από την καταγραφή των αποτελεσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos