Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Τη στιγμή του ατυχήματος το πλοίο ήταν έτοιμο να δέσει στο λιμάνι Πειραιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 02:05

H Eλίνα Τζένγκο στην Σίφνο

Η κορυφαία ακοντίστρια της Ελλάδας σήμερα, η 19χρονη Ελίνα Τζένγκο θα αγωνιστεί στον αγώνα της Σϊφνου αυτό το Σάββατο στις 25 Σεπτεμβρίου. Βέβαια όχι στο αγώνισμα που της έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις, αλλά σε μία άλλη ρίψη στην οποία έχει καλές επιδόσεις και έχει κατακτήσει μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο, στην σφαιροβολία.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κυριαρχία ΝΔ - Μητσοτάκη και στα γκάλοπ μετά τη ΔΕΘ - Διψήφια διαφορά μετά την MRB του STAR δείχνει και η Pulse που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από ενέργειες του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενέκρινε την επαναλειτουργία ολιγομελών τμημάτων των Επαγγελματικών Λυκείων σε νησιά των Κυκλάδων (Σύρος, Πάρος, Θήρα, Τήνος, Μήλος).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοματοποιημένος Σταθμός Τηλεμετρίας θα παρακολουθεί τα μεταναστευτικά πουλιά στα Αντικύθηρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες μέρες μένουν για το Animasyros 2021 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων, το οποίο θα παρουσιαστεί από τις 22 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021, για δεύτερη χρονιά, σε phygital μορφή. Προβολές, εκπαιδευτικά εργαστήρια, Αγορά, ανοιχτές συζητήσεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Υφυπουργού Αθλητισμού με το νέο προεδρείο της ΕΟΕ ήταν η σπουδαία συνδιοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης όλων των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών του κόσμου, τον προσεχή μήνα στο Ηράκλειο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανάκληση κυκλοφορίας δύο συμπληρωμάτων διατροφής προχώρησε ο ΕΟΦ. Η απόφαση του Οργανισμού αφορά στην ανάκληση, αλλά και την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του γνωστού συμπληρώματος διατροφής της γερμανικής NUTRIN GMBH.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην δημοσιότητα έδωσε ο ΕΟΔΥ τα στοιχεία που αφορούν τα κρούσματα σε παιδιά ηλικίας  από τεσσάρων έως δεκαοχτώ ετών. Τα στοιχεία είναι συγκεντρωτικά και αφορούν στο διάστημα αναφοράς 13 Σεπτεμβρίου 2021 – 19 Σεπτεμβρίου 2021 (2021-W37).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos