Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Η Πάρος εδραιώνει την παρουσία της στην αυστριακή τουριστική αγορά με την πραγματοποίηση δύο συνεχόμενων επισκέψεων 35 περίπου ταξιδιωτικών πρακτόρων αυτό το Σαββατοκύριακο και το επόμενο στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο τυχερός του Διαγωνισμού με δώρο ένα 4ημερο στην ονειρεμένη Πάρο ! (Διαμονή + Αυτοκίνητο + Γεύμα + Εισιτήρια)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράση και πάλι σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά (κι όχι μόνο) πρωταθλήματα. Ντέρμπι στην Αγγλία, δυνατές μονομαχίες στη Γερμανία, ενώ υπάρχουν παιχνίδια που κάνουν «κλικ» σε Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 24-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού χωρίς άδεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι του Σαββάτου (25/09) για εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.ΝΑΞΟΥ 53, 52χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταχύτερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ακόμη κι από τις κυβερνητικές προβλέψεις, εκτιμά ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξη του προς την εφημερίδα «Τα Νέα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Στεργίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προκάλεσε η είδηση ότι αντεμβολιαστές προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες με οικονομικό πάντα αντάλλαγμα για δήθεν παροχή πλήρους ασυλίας και κάλυψης έναντι του μη εμβολιασμού τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο τραγικό θανάτων εξαιτίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε η Ρωσία την Παρασκευή καθώς η εκστρατεία ανοσοποίησης ασθμαίνει και δεν λαμβάνονται περιοριστικά μέτρα παρά το κύμα μολύνσεων που πλήττει τη χώρα από τον Ιούνιο και αποδίδεται στην πιο μολυσματική παραλλαγή Δέλτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιδιώκει την ενίσχυση της Quad λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση των δύο Καναδών πολιτών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos