Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Η κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων (Ο.ΠΑ.Σ.), σε συνεργασία με την Ένωση Προφορικής Ιστορίας (Ε.Π.Ι.) και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, διοργανώνει διαδικτυακό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.100, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάρισαν στον κόσμο, στο πλαίσιο της 32ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης και καταχειροκροτήθηκαν!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τη σημερινή ημέρα, ενώ δυνατή μονομαχία υπάρχει και στην Τρίπολη (Αστέρας - Ολυμπιακός). Δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, με επιλογές για όλα τα γούστα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σούπερ Κυριακάτικο κουπόνι σήμερα με ενδιαφέρουσα δράση σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τη Σύρο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου υποδέχτηκε την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα για τον εντοπισμό «φάμπρικας» εξαπάτησης αντιεμβολιαστών έχει ξεκινήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είτε τις λατρεύετε είτε τις μισείτε, το σίγουρο είναι ότι οι ελιές δεν είναι μόνο θρεπτικές αλλά θωρακίζουν την καρδιά και δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 13:06

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos