Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν την παλάμη του χεριού τους γνωρίζουν, σύμφωνα με τη λαϊκή έκφραση, οι καπετάνιοι που διαπλέουν το Αιγαίο τα λιμάνια των νησιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γ’ κύκλος ξεκίνησε δυναμικά στις Άγριες Μέλισσες, που μας μετέφεραν στην 21η Απριλίου 1967 και τις δύσκολες ημέρες της επταετίας που ακολούθησαν. Οι χαρακτήρες της σειράς μπαίνουν σε δύσκολες καταστάσεις, με τον Λάμπρο να κινδυνεύει καθώς μετατράπηκε σε φυγά και τις αδερφές Σταμίρη να αναζητούν τρόπο να τον βοηθήσουν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 34, 17, 41, 30, 8 και τζόκερ ο αριθμός 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το high speed Catamaran «Santorini Palace» της ακτοπλοϊκής εταιρείας Minoan Lines, «όργωνε» το καλοκαίρι τη θάλασσα του Νότιου Αιγαίου συνδέοντας τον Πειραιά και την Κρήτη με τα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 18:37

Νέος σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κρήτη

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Κρήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επειδή η ενημέρωση και η γνώση, ο εμβολιασμός και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας κατά της πανδημίας, η ΓΣΕΕ προχώρησε στη δημιουργία ενός βίντεο, το οποίο δίνει σήμερα στη δημοσιότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας με την οποία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αντιμετωπίζει το κρίσιμης σημασίας ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας όλων των νησιών της, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, μέσω της σύναψης συμβάσεων τριετούς διάρκειας για τους καθαρισμούς των

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.978, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos