Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Από την Πρωτοβουλία Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό ακολουθεί η παρακάτω ανακοίνωση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από τις άμεσες ενέργειες του Δήμου Μυκόνου (Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας), του Π.Α.Κ.Ο. Γ ΑΞΙΩΤΗ και της ΚΔΕΠΠΑΜ, καλώντας τους πολίτες να συμβάλλουν στη συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που επλήγησαν πρόσφατα στις καταστροφικές φωτιές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λαϊκό προσκύνημα βρίσκεται κανονικά από σήμερα στις 15:00 (και μέχρι τις 20:00 λόγω καθυστέρησης στην έναρξη) και μέχρι και την Τετάρτη η σορός του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Θεμιστοκλέους έδωσε τα στοιχεία, κατά τα οποία, ξεπεράσαμε σήμερα τα 11.525.000 εμβόλια, με το 58% του γενικού πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί με μία δόση, ενώ ποσοστό 55% επί του γενικού πληθυσμού έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ο Mad Clip ενώ γυρνούσε από το γαμήλιο γλέντι καλής του φίλης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε δέντρο και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.765 , εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 16:30

Κηδεία Mad Clip: Live η εξόδιος ακολουθία

Το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία του 34χρονου τράπερ Mad Clip

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοχρονιά με χιόνια και κρύο, Πάσχα με κακοκαιρία «βλέπουν» τα Μερομήνια  - Ο καιρός μέχρι και τον Αύγουστο του 2022

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos