Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.807, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι χρήστες του TikTok ξοδεύουν πλέον περισσότερο χρόνο κάθε μήνα παρακολουθώντας περιεχόμενο συγκριτικά με τους χρήστες του YouTube, σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας ανάλυσης εφαρμογών, App Annie.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών ηλικίας από 12 έως 17 ετών τάχθηκε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας λέγοντας μάλιστα ότι τρία από τα παιδιά του που είναι σε αυτή την ηλικία έχουν εμβολιαστεί.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος «πονοκέφαλος» για τους γιατρούς μετά τις αρνήσεις για διασωλήνωση - Τι καταγγέλλει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας - Εξαδάκτυλος: Όποιος δεν θέλει να νοσηλευτεί να υπογράψει και να φύγει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-09-2021 συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-09-2021 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 68χρονος ημεδαπός γιατί διατηρούσε τρία υποείδη σε υπαίθριο χώρο (οικόπεδο) μη φροντίζοντας για την προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες και έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά ενός από αυτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Τετάρτη 8-9-2021, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos