Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Άνδρου, ύψους 37.116,21€, για την υλοποίηση του έργου "Αντικατάσταση δικτύου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φτωχό» αν μη τι άλλο το σημερινό πρόγραμμα, οπότε θα κάνουμε «παιχνίδι» με το φιλικό στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και τους επαναληπτικούς αγώνες στο Κύπελλο Αγγλίας. Βενεζουέλα και Παναμάς δεν έχουν να χάσουν κάτι, το ζεστό κλίμα του αραβικού κόλπου θα τους βοηθήσει να δώσουν παράσταση με γκολ. Τζίλιγχαμ και Χάρτλπουλ μπορούν να κερδίσουν Φάιλντ και Σόλιχαλ, αντίστοιχα και να προχωρήσουν στη διοργάνωση του αγγλικού Κυπέλλου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνελήφθη σήμερα (15 Νοεμβρίου 2022) πρώτες πρωινές ώρες στη Θήρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας-Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση χρηματοδότησης του Δήμου Άνδρου μέχρι του συνολικού ποσού των 37.116,21€ με σκοπό την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα Κυκλάδων με εντυπωσιακά αποτελέσματα και πολλά γκολ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 14:27

Αποτελέσματα Παριανών ακαδημιών.

Για την κατηγορία Κ16 ο Νηρέας επικράτησε με μεγάλο σκορ του Μαρπησσαικού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, ενημερώνει ότι η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ενέκρινεεπιχορήγηση ύψους 37.116 ευρώ στο Δήμο Άνδρου, για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Γιδών» της Κοινότητας Γαυρίου Άνδρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τμήμα νεανίδων του ΑΟ Πάρου ταξίδεψε στη Νάξο, όπου αντιμετώπισε τα Φανάρια σε ένα δύσκολο αγώνα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπορεί να μην υπάρχει τεράστιο πλήθος αγώνων στο κουπόνι παμε στοιχημα της Τρίτης (15/11), λίγο πριν να κάνει πρεμιέρα το Μουντιάλ 2022.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, τηΔευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022,επισκέφθηκε τη νήσοΆνδρο, προσκεκλημένος του Δημάρχου Άνδρου,όπου και παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Φιλίππου, πολιούχου της Κοινότητας Μπατσίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos