Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Σε μια άκρως κατανυκτική ατμόσφαιρα, με σύμμαχο τον γλυκό καιρό, το βράδυ της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Παροικία αναβίωση του εθίμου της λαμπαδηφορίας στη μνήμη της παριανής αγωνίστριας της Εθνεγερσίας Μαντώς Μαυρογένους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην επί τα βελτίω αναθεώρηση του ρυθμού ανάπτυξης στο 2,3% έναντι 1,8% που προβλέπεται στον προϋπολογισμό προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, μία κίνηση που γίνεται εν μέσω τραπεζικής κρίσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια κακοκαιρία εξπρές αναμένεται να χτυπήσει την ερχόμενη εβδομάδα τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι Σλοβενία και Ιταλία κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Μάλτα, αντίστοιχα. Με... φόρα από το ρεκόρ που έσπασε ο Κέιν στο Αγγλία - Ουκρανία, ενώ το Σλοβακία - Βοσνία είναι ανοιχτό μεν, γέρνει κάπου η πλάστιγγα δε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 13:05

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι στοιχήματος, με τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Euro 2024 να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι ιταλικές αρχές για τον εντοπισμό ενός άνδρα που δεν δίστασε να πηδήξει από ένα τριώροφο κτίριο σε κανάλι στη Βενετία, την περασμένη Πέμπτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι οι πολίτες περιμένουν από τις πολιτικές δυνάμεις προτάσεις, λύσεις, έργα, όχι τοξικότητα και ανούσιους καυγάδες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα καταστροφικών ανεμοστρόβιλων που έπληξαν την πολιτεία του Μισισιπή στις νότιες ΗΠΑ, με ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα να έχουν ισοπεδωθεί, την ώρα που νέα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σήμερα στην περιοχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ρωσία και η Κίνα δεν σχηματίζουν στρατιωτική συμμαχία, διαβεβαίωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε τηλεοπτική του συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα, επισημαίνοντας ότι η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών είναι διαφανής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos