Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου που έφυγε πρόωρα από την ζωή στα 44 του χρόνια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 89 του Ν 4555/2018, προσκαλούνται σε τακτική συνεδρίαση τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Μάρπησσας Δήμου Πάρου που θα γίνει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο σπουδαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, για τρίτη χρονιά θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον ανανεωμένο Βοτανικό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 15:31

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πάρου

Σας προσκαλούμε την08-10-2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 20:00΄μ.μ. σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Πάρουστο γραφείο του Κ.Α.Π.Η. για την συζήτηση και λήψη απόφασης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα Καναδών επιστημόνων υποδεικνύει ότι η επαφή με σκύλους κατά την παιδική ηλικία συνδέεται με ευεργετικές αλλαγές στα βακτήρια και στην φυσική διαπερατότητα του εντέρου, αλλά και στους βιοδείκτες αίματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου της 30ης Σεπτεμβρίου, συζητήθηκε με εισηγητή τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Π κ. Γεώργιο Μπαφίτη το ζήτημα της προτεινόμενης αλλαγής της τιμολογιακής πολιτικής στο νερό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήριο Δήμου Πάρου για το διδακτικό έτος 2024 – 2025.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 13:49

Πάρος: Συνεδρίαση Κοινότητας Λευκών

Σας καλώ σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου την Τρίτη 8-10-2024 και ώρα 19.30μ.μ. στο γραφείο της Κοινότητας Λευκών, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To 75% των σύγχρονων ταξιδιωτών θεωρούν σοβαρό ζήτημα τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των ταξιδιωτικών τους αποφάσεων, με το ποσοστό των Millennial (25 – 34 ετών) που πιστεύουν το ίδιο να είναι το μεγαλύτερο, φτάνοντας το 86%.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 04-10-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 26χρονος και 27χρονη ημεδαποί γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ’ τα οποία αναπαράγονταν μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos