×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Στη διαδικασία των πέναλτι λύγισαν οι παίδες του ΑΟ Πάρου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν τα κατάφερε και στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε σήμερα το απόγευμα

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα ευρωπαϊκό συνέδριο με τίτλο «Zero Εmissions Communities» (ZEroCO2) έλαβε χώρα στις 18 Απριλίου στην Περιφέρεια της Τοσκάνης στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Tο Δήμο Σίφνου εκπροσώπησε o Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Σταύρος Καλογήρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέσσερεις αθλητές του ΝΟ Πάρου συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 που έγινε στο φαληρικό όρμο από 22/4 έως 1/5 ο και διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας..

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 10-05-2013 πρώτες πρωινές ώρες καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι, το χρονικό την 04/05-05-2013 στη Μύκονο, άγνωστοι δράστες παραβίασαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι προσεχώς με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συγκροτηθεί η Επιτροπή Διαβούλευσης για την περίοδο 2013-2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τομέα Κοινωνικής Μέριμνας , και με την συμπαράσταση των εθελοντών αιμοδοτών Ρόδου, οι γιατροί και όλο το προσωπικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Πάρου διοργανώνει Διημερίδα Πρώτων Βοηθειών το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Νάξου σας καλούν την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 11:00, στο χώρο του ΚΕΓΕ να γιορτάσουμε μαζί την "Ημέρα της Μητέρας".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos