Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Διακομιδή ασθενούς από το Κέντρο Υγείας Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέδριο υψηλού επιπέδου αναφορικά με το φάσμα των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τον αντίκτυπο τους διοργανώνουν από κοινού τα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κύπρου και Ελλάδας, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και η Διπλωματική Ακαδημία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το Συνέδριο που φέρει τον τίτλο ''Η Εξωτερική Πολιτική και η Ανθρωπιστική Βοήθεια της ΕΕ: Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή'' θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2015, 9:00 - 12.30, στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας με τον διακεκριμένο δικηγόρο κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχε το πρωί της Κυριακής, στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με αντικείμενο την προσφυγή στα ανώτατα δικαστήρια της χώρας, κατά της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία καταργήθηκαν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ σε πέντε νησιά της Περιφέρειας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαρώνουν τα νέα κινητά τηλέφωνα της Apple, τα νέα μοντέλα iPhone 6S και iPhone 6S Plus, αφού βρίσκονται ήδη στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα smartphones της αγοράς.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διακομιδή ασθενούς από το Κέντρο Υγείας Πάρου στο λιμάνι, προκειμένου να μεταφερθεί με πλωτό μέσο στο νοσοκομείο Σύρου, πραγματοποίησαν μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το βράδυ του Σαββάτου 10-10-2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μην το αγνοείτε γιατί μπορεί να πάσχετε από το σύνδρομο Morton΄s!Πρόκειται γι ένα σύνδρομο ευαισθησίας και πόνουπου προσβάλει την περιοχή του πρόσθιου πέλματος, συνήθως στην φορτιζόμενη επιφάνεια μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου δάκτυλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του συλλόγου ενημερώνει μέλη ,γονείς ,μικρούς αθλητές ,και φιλάθλους ότι άρχισαν οι εγγραφές στο τμήμα πετοσφαίρισης ( βόλεϊ ) για τις μικρές ηλικίες ώστε να συγκροτηθεί τμήμα ακαδημιών .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με συμμετοχή περισσότερων από 300 αθλητές από 14 σωματεία της Ελλάδας, και αθλητές που εκπροσωπούν τα νησιά τους,
τη Φολέγανδρο και τη Σύρο, ξεκινούν το απόγευμα στις τέσσερις τα Δήλεια 2015 στο στάδιο της Μυκόνου.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες επιβαρύνσεις για τους εκμισθωτές ακινήτων, με αύξηση του φόρου στα ενοίκια, ακόμα και στα ανείσπρακτα, αναδρομικά από την 1-1-2015, φέρνει το πολυνομοσχέδιο. Καταργούνται και απαλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, με την διαδικασία του επείγοντος, το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που δόθηκε στη δημοσιότητα για διαβούλευση το βράδυ του Σαββάτου, από το υπουργείο Οικονομικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos