Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Είναι γνωστό ότι η Σίφνος αποτελεί νησί που τηρεί τις τοπικές παραδόσεις και χαρίζει απλόχερη πάντα φιλοξενία στους επισκέπτες της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται κάθε χρονιά οικοδέσποινα τουΦεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» το οποίο διοργανώνει και φιλοξενεί εδώ και δέκα χρόνια!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Σίφνο βρίσκεται από χτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις τριήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές", που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου και ο Δήμος Σίφνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

• Θα ακολουθήσει διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου ως τοπόσημο για το νησί

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 η συνέχιση της λειτουργίας του ΚΗΦΗ της Νάουσας Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Πάρου για την βελτίωση των συνθηκών υδροδότησης και αποχέτευσης του νησιού μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι για ακόμη μια χρονιά η ΔΕΥΑΠ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μπόρεσε να ανταποκριθεί στην διαρκώς αυξανόμενη κατανάλωση της τουριστικής περιόδου με μεγάλη επιτυχία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κέας κ. Ιωάννη Ευαγγέλου και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Καβαλιέρο είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκου Μανιού, με τα μέλη της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτιτών Νάξου και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Ορεινής Νάξου για το μέλλον της κτηνοτροφίας στο νησί

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos