Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Εντοπίστηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος στο υπόγειο του βενζινάδικου που διατηρούσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί και τα σύμβολα επάνω στα πλαστικά δοχεία; Γνωρίζατε ότι, αν και η χρήση όλων των πλαστικών θα πρέπει να περιορίζεται στο μέτρο του δυνατού, μερικά είναι πιο ασφαλή από άλλα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μύκονος τίμησε και φέτος τον τίτλο της ως "κορυφαίου παγκόσμιου προορισμού" στην Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, αφού στην κυριολεξία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 16:28

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 10/11/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου οι επιλογές είναι σαφώς λιγότερες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ενα νέο πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), που θα αφορά συνολικά 15.000 ανέργους, ηλικίας 30 - 49 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες απίστευτης φρίκης στο Ηράκλειο. Τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια βρέθηκαν με πολτοποιημένα κεφάλια, πεταμένα στους κάδους λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία του Αγίου Ρωμανού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να δίνει δυναμικό παρόν στο κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός της χρονιάς, ανοίγει σήμερα τις πύλες της η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεια σας, το όνομα μου είναι Σοφία και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Πριν τρία χρόνια ο άντρας μου έγινε θύμα μιας φαινομενικά ακίνδυνης ασθένειας γνωστής ως μύκητες νυχιών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos