Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Kάθε Έλληνας καταναλώνει 10,3 λίτρα αλκοόλης τον χρόνο, που είναι μία πολύ μεγάλη ποσότητα - «Μπόμπες» και τσίπουρα σημεία των καιρών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το προγραμματισμένο δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε – Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Λαυρίου, οι επιβάτες έχουν εξυπηρετηθεί με άλλα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 , από εδώ και στο εξής θα αποτελεί ημέρα Ορόσημο με ιδιαίτερη και ξεχωριστή Ιστορική σημασία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον αθλητισμό στο νομό μας , καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του
Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ. προκρίθηκε στις “8” καλύτερες ομάδες της προ-ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων ανδρών της Ε.Π.Ο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την 16-02-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 31χρονος υπήκοος Γεωργίας ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολογισμός του έργου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το 2017

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της Χώρας Νάξου την Παρασκευή το μεσημέρι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 18:45

Βραδιές θεάτρου στη Νάουσα της Πάρου

Ο "ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ" ή "ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ", το ομώνυμο θεατρικό των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου, η παράσταση φαινόμενο που γυρίστηκε για τον κινηματογράφο το 1963, με τεράστια επιτυχία και με ατάκες που εκτοξεύονταν σε ρυθμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, σήμερα, όταν μια ομάδα Κουδουνάτων από την Απείρανθο «εισέβαλαν» στο Δημαρχείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τη Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή η οποία βρίσκεται στη Σύρο, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 21η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos