Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Ο Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του στο στόχαστρο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε 133 ανέρχονται τα περιστατικά ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα, ενώ 16 άνθρωποι κατέληξαν, όπως επισήμανε η υπεύθυνη γραφείου Νοσημάτων που Μεταδίδονται με Διαβιβαστές του ΚΕΕΛΠΝΟ, Δανάη Περβανίδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 10.000 «σκυλόφατσες» μετράει τα τελευταία δύο χρόνια το Doggo, η πρώτη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε από μία ομάδα φιλόζωων στη Θεσσαλονίκη.

«Από το 2016, που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας, έχουμε 10.000 ενεργά downloads της εφαρμογής μας για κινητά, που είναι φτιαγμένη για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός ιδιοκτήτη σκύλου και του κατοικιδίου του», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Αναστασία Παναγιωτοπούλου από το Doggo.

Μέσω της εφαρμογής, που είναι δωρεάν, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το προφίλ του σκύλου του, συμπληρώνοντας τα βασικά στοιχεία του και να βρει πολύτιμες πληροφορίες, όπως «ο χάρτης, όπου υπάρχουν τα πιο κοντινά pet shops, κτηνιατρεία, κέντρα θετικής εκπαίδευσης, φιλοζωικά σωματεία, ξενοδοχεία και κομμωτήρια σκύλων, ταξί για κατοικίδια και ζωόφιλα/pet friendly μαγαζιά».

Η αναζήτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα πάνω στον χάρτη καθώς τα σημεία ενδιαφέροντος φαίνονται με μια διακριτική «καρφίτσα».
«Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, χρήσιμη φάνηκε στους χρήστες η κατηγορία με τα pet friendly beach bars, campings, ξενοδοχεία αλλά και τις παραλίες, που -κατά δήλωση- ήταν πιο φιλικές για τα αγαπημένα μας σκυλάκια», λέει η κ. Παναγιωτοπούλου, συμπληρώνοντας ότι η αλληλεπίδραση των χρηστών είναι εξαιρετικά μεγάλη και καθοριστική.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ενεργοποίηση του κουμπιού «Έχω χαθεί» μέσα από το προφίλ των χρηστών, που δίνει "σήμα" στην κοινότητα του Doggo για να βοηθήσουν όλοι στην εύρεση του τετράποδου.

Η εφαρμογή Doggo έχει μέχρι και κουμπί «Διάθεση για παιχνίδι», μέσα από το οποίο μπορούν οι χρήστες και τα σκυλάκια τους να δείξουν στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι είναι ...διαθέσιμοι για τα πιο διασκεδαστικά playdate!

Πάρτε βαρκάδα το σκυλάκι σας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πίστευε στα μάτια του αυτός ο άνδρας στη Νέα Ζηλανδία μόλις είδε αυτό το τεράστιο καλαμάρι που ξεβράστηκε στην ακτή της Νέας Ζηλανδίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αγορά πρότυπου τεχνολογικού εξοπλισμού, συνδράμει καθοριστικά στην αναβάθμιση του επιπέδου διδασκαλίας στα Δημοτικά σχολεία του νησιού, μέσω του εκσυγχρονισμού της μαθησιακής διαδραστικής διαδικασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, από 29 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη κλίση έχει πάρει το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά τη φωτιά που ξέσπασε χθες τη νύχτα στο υπόγειο γκαράζ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πακέτο περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις στο χλιδάτο Anixi Lounge Suites έως και τέσσερα άτομα και ένα αυτοκίνητο για να γνωρίσετε από κοντά τις ομορφιές της Μυκόνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χρονιά των Πανελλαδικών δεν ήταν εύκολη υπόθεση μιας και όπως εξομολογούνται στην κάμερα του LamiaNow, υπήρχε άγχος και ένταση με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σε ένα σπίτι... γεμάτο γυναίκες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την βελτίωση του οδικού δικτύου στα νησιά της, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Θήρας 2017», συνολικού ύψους 290.269,47 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos