Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Ο θεός της μπάλας ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην ΕΡΤ το 2005, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην αξία της οικογένειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ομηρία ο πλοίαρχος και δύο ναύτες σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων – Συνολικά το πλήρωμα του πλοίου υπό σημαία Togo αποτελείται από πέντε ναυτικούς – Ανησυχία στις οικογένειες των ναυτικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν ξεχνούν τον μύθο της στρογγυλής θεάς Ντιέγκο Μαραντόνα που είχε αποθεώσει την ομάδα τους το 2005 λέγοντας «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω ο Ολυμπιακός».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 1747 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 103034, εκ των οποίων το 53.0% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει ότι εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με ισχυρές βροχές-καταιγίδες και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυμάμαι την παλιά ατάκα. «Πήγα στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα και ο περιπτεράς με ρώτησε αν είναι μεγάλος άσος η…» τάδε, σήμερα η Εβερτον. Είναι; Νίκησε τη Φούλαμ, 3-2, ίσως πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ αλλά εκ νέου αμυντικά προβλημάτισε η ομάδα του

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι όροι δημοπράτησης των έργων ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων ποδοσφαίρου Τήνου και Κύθνου, τα οποία θα εκτελεστούν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία φέρει την ευθύνη ολοκλήρωσης των έργων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήρθε το Σάββατο (28/11) και έφερε μαζί του ένα γεμάτο κουπόνι πάμε στοίχημα! Το Betarades.gr έχει ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos