Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Η κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορονοϊό είναι ιδιαίτερα κρίσιμη με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Νικόλαο Σύψα να απευθύνει δραματική έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι σαφές ότι τους τελευταίους μήνες ακροβατούμε ανάμεσα στην υγειονομική και την οικονομική μας επιβίωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 12/8/2020 δηλώθηκαν 262 επιπλέον κρούσματα. Τα 233 είναι εγχώρια - τα 85 στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων τα 36 σχετίζονται με συρροή σε Οίκο Φροντίδας Ηλικιωμένων.Αναλυτικότερα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να αναλάβουν την ευθύνη τόσο για την ατομική τους υγεία όσο και για την ασφάλεια της κοινωνίας, και «να συστρατευθούν με υπευθυνότητα στη μάχη ενάντια στον κοινό εχθρό» καλεί τους πολίτες ο ΙΣΑ για το ζήτημα του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νέο ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα μας, 24 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Σερίφου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64, 69χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νεαρός είναι από το περιβάλλον του προσωπικού εξήγησε ο Σωτήρης Τσιόδρας 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις νέες αεροπορικές οδηγίες (notams) που θα ισχύoυν έως και την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και έχουν σαν στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από την πανδημία COVID-19

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης πως ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας μεταβαίνει εκτάκτως την Πέμπτη στο Ισραήλ, με φόντο τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την επιβατική κίνηση των αεροδρομίων το επτάμηνο του 2020 προκύπτουν τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos