Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Το νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή την προηγούμενη Πέμπτη (20.10.2022) για τη Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, προβλέπει αναδιοργάνωση στα επείγοντα των νοσοκομείων της χώρας ώστε να δοθεί τέλος στις πολύωρες καθυστερήσεις και αναμονές, που σε κάποιες περιπτώσεις έφταναν μέχρι και τις 8 ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ π. ΟΑΕΔ που επιθυμούν, καλούνται να επιλέξουν οι 80.000 ωφελούμενοι της δράσης «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 1, 16, 18, 28, 37 και Τζόκερ το 14.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση της ηγεσίας των Συντηρητικών και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον Ρίσι Σούνακ ώστε να είναι -πιθανώς από αύριο- ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών (Ecofin) με ομόφωνη απόφασή του ενσωμάτωσε το κεφάλαιο REPowerEU το οποίο περιλαμβάνει την επιδότηση ηλιακών θερμοσιφώνων, στα επικαιροποιημένα εθνικά σχέδια Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συνταγή για τηγανίτες λίγο πιο εκλεπτυσμένη από αυτές που έχουμε συνηθίσει -με χωριάτικο λουκάνικο και τυρί.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στην Ιταλία, η πρωτοπόρος Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Ρόμα, σε ένα παιχνίδι γνωστό και ως «Ντέρμπι του Ήλιου».

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής, με τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και της Σέριε Α να ξεχωρίζουν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

έσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένεται η έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, σύμφωνα με την οποία θα προσδιορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, η καταβολή του οποίου θα ξεκινήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου του 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 12:37

Επιλογές με δυάδα και (σ)έξι μονά ως 2.90!

Πλήρωσαν χθες το ασιατικό της Βόλφσμπουργκ στο 2.01, η δυάδα με Εβερτον και 1Χ Βαγιαδολίδ στο 3.04 και ο Λαουτάρο σκόρερ στο 2.80. Πάμε και στα κυριακάτικα, επιλογές του Undertaker για το Koubanezos.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos