Άγριες Μέλισσες - Επόμενο επεισόδιο: Το σχέδιο του Βόσκαρη για την εγκυμοσύνη της Ελένης

23 Οκτωβρίου 2020 23:35

Η Ελένη είναι έγκυος και ο Βόσκαρης θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της βαρβαρότητάς του

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στις τραγικές ζωές των αδερφών Σταμίρη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», ενώ τα επόμενα επεισόδια επιφυλάσσουν δυσκολίες όχι μόνο στη ζωή της Ελένης, που θα μείνει έγκυος στη φυλακή από τον Μάνο Βόσκαρη (ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης) αλλά και στη ζωή της Ασημίνας, που θα απατήσει τον Νικηφόρο με τον γοητευτικό Μπάμπη, τον ατίθασο πρωτότοκο γιο του Κυριάκου. Και η τρίτη αδελφή Σταμίρη η Δρόσω δεν φαίνεται να βρίσκει διέξοδο στα προβλήματά της, αφού οι επιλογές της θα την φέρουν ανάμεσα σε δύο άνδρες, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε τραγική κατάσταση στην Τρούμπα.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο «προδότης» του Βόσκαρη που θα βοηθήσει την Ελένη να αποδράσει
Άγριες Μέλισσες - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου

Ο Βόσκαρης σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το «πρόβλημα» της Ελένης αλλά ο Γκούμας νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει. Θα μάθει η Ελένη την αλήθεια; Ο Λάμπρος τη βρίσκει σε κακά χάλια στο επισκεπτήριο αλλά η Ελένη συνεχίζει να μην του αποκαλύπτει την αλήθεια για να τον προφυλάξει.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον Τάκη και ν’ ακολουθήσει το Φίλιππο όταν βρίσκεται μπροστά στην ευκαιρία να πάει σε μια δισκογραφική εταιρία και να τραγουδήσει. Αυτό θα είναι μια... παγίδα για τη Δρόσω.

Θα την πείσει ο Τάκης για άλλη μια φορά να κυνηγήσει το όνειρό της; Ο Κωνσταντής εκβιάζει το Σταματέλο για να αθωώσει το Δούκα, ενώ ο Νικηφόρος βλέποντας πως πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του πατέρα του, κάνει προσπάθεια να το αποτρέψει. Ποιος από τους δυο θα υπερτερήσει; Ο Άγγελος βγαίνει ραντεβού με τη Σοφούλα και της ζητάει μια ευκαιρία να της δείξει τι αξίζει.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos