Σε καραντίνα Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη

29 Οκτωβρίου 2020 22:08

Σε καραντίνα βρίσκεται η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Mε αποτέλεσμα οι δυο ηθοποιοί και τελευταίως παρουσιαστές να απέχουν από σήμερα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Όχι δεν νοσούν οι ίδιοι. Aλλά προληπτικά έχουν μπει σε καραντίνα διότι ο hair artist Στέφανος Βασιλάκης που επιμελείται την εμφάνιση της Σμαράγδας εργάζεται παράλληλα στο Just συνεργαζόμενος με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Μπορεί ο ίδιος να έχει βγει αρνητικός μέχρι στιγμής, ωστόσο, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν μπει σε 7ημερη καραντίνα. Και μαζί με αυτούς και όλες οι επαφές τους ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Μια από αυτές τις επαφές είναι η Σμαράγδα Καρύδη με την οποία οι δυο τους συνεργάζονται στο ‘Ενα εκατομμύριο Γεν”, το τηλεπαιχνίδι του ΜEGA. Μαζί με αυτήν παίρνει η μπάλα και τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη. Μάλιστα, ο τελευταίος δεν βγήκε στον αέρα χθες στο ραδιόφωνο του Θέμα Radio 104,6. Εκεί όπου παρουσιάζει καθημερινά τη δική του εκπομπή. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα βγει ούτε σήμερα. Αλλά ούτε και αύριο Παρασκευή. Και όλα θα εξαρτηθούν – το πότε δηλαδή θα επιστρέψει στα καθήκοντά του – από το νέο τεστ covid19 που θα κάνει εκ νέου ο Στέφανος Βασιλάκης το Σάββατο.

aftodioikisi.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos