Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στις 27 Απριλίου 2015, η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. κου Παπαευσταθίου Νικόλαου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Τσακνάκη Δημήτριο, σχετικά με θέματα που αφορούν την περαιτέρω βελτιστοποίηση της εν γένει διυπηρεσιακής συνεργασίας τόσο σε επιτελικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 24,25 και 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Πάρο επίσκεψη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Οργάνωσης Animal Action Hellas και συγκεκριμένα της Ομάδας Φροντίδας Ιπποειδών με σκοπό την παροχή δωρεάν κτηνιατρικής φροντίδας στα ιπποειδή του νησιού (γαιδούρια, άλογα, μουλάρια).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας – Σκηνή Ενηλίκων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που τις παρακολούθησε. Η φετινή δουλειά της ομάδας ήταν η αστυνομική κωμωδία του ισπανού συγγραφέα Μιγκέλ Μιούρα ΄΄Ροδάκινο Κομπόστα΄΄.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Ακτή Στρατάρχου Παπάγου Σύρου, όταν μία 56χρονη, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, στην προσπάθεια της να εξέλθει από το εν λόγω όχημα, ακούμπησε με την πόρτα, διερχόμενο 52χρονο οδηγό δίκυκλου οχήματος, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 30η Απριλίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την συνάντηση των Περιφερειαρχών της χώρας με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, το περασμένο Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά της Αυτοδιοίκησης, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Τρίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου στο υπουργείο Εσωτερικών με σκοπό την εξεύρεση λύσης για τις ανεξέλεγκτες χωματερές στο Αιγαίο. Πρόκειται για ένα μείζον ζήτημα των νησιών μας, που υποβαθμίζει σε σημαντικό βαθμό το περιβάλλον τους και δημιουργεί δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Περδικόβρυση η ετήσια κατασκήνωση των Ομάδων Προσκόπων της Π.Ε Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Ιωάννης Μαργαρίτης βρέθηκε στο νησί της Πάρου την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ καλεί τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 3 Μαΐου και ώρα 19:30 στην Αγροτολέσχη Μάρπησσας με τα εξής θέματα :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos