Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Υπό κατάληψη τελεί το Γενικό Λύκειο Νάξου από την Τετάρτη το πρωί, με τους μαθητές να προβάλλουν σειρά από αιτήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., ισχύει απαγόρευση απόπλου σήμερα Τετάρτη 24/01/18. Τα δρομολόγια των πλοίων μας θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ξεχωρίζει το Άρσεναλ – Τσέλσι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, ενώ από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος αυτό που έχει συγκεντρώνει τα βλέμματα είναι το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 15-01-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 43χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος εργαζόταν παράνομα εκτελώντας οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από απλό χόμπι εξελίσσονται ταχύτατα σε μια παγκόσμια αγορά, με κρίσιμο μέγεθος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ηλεκτρονική κλήρωση του psts.gr, ανέδειξε τους πέντε τυχερούς που κερδίζουν πέντε μονές δωρεάν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Στέφανου Κορκολή που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, στις 21:00 στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. στην Παροικία Πάρου στο πλαίσιο του 1ου Μουσικοθεατρικού Φεστιβάλ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέσα σε δύο μόλις ημέρες, το βίντεο του psts.gr με θέμα τις εκτυφλωτικές αστραπές στο νησί της Σύρου που έκαναν τη νύχτα μέρα στο νησί, το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, έγινε viral!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 13:07

Νεα του χορευτικού ομίλου Ναουσας Πάρου

Δυναμικά ξεκινάει το 2018 τις δραστηριότητές του το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας. Η πρώτη πεζοπορία για φέτος θα γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στη διαδρομή Λεύκες - Ανάληψη (εξωκλήσι) - Πήγαδος - δρόμος για Θαψανά - Άγιοι Πάντες - Λεύκες (κυκλική διαδρομή - βαθμός δυσκολίας: μέτρια, διάρκεια: τρεις ώρες). Αρχηγός θα είναι η κ. Μαρία Παντελαίου. Η συνάντηση θα γίνει στις 09:45, στην πλατεία των Λευκών. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το νομοσχέδιο για τη διαχείρηση των προστατευόμενων περιοχών συνεχίζει μία θετική σειρά νομοσχεδίων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos