Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Κατά πόσο μπορούν να «σηκώσουν» οι υποδομές του νησιού τον όγκο των χιλιάδων τουριστών που συρρέουν από τα κρουαζιερόπλοια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι πιο ωραίο από θερινό σινεμά, στην ύπαιθρο, κάτω από τα άστρα, σε ένα περιβάλουν που θυμίζει προβολή στην εξοχή, όπως είναι το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το καλοκαίρι θέλει παγωμένη μπύρα, τσίπουρα και αναψυκτικά και άραγμα σε ένα μπαλκόνι με θέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δεκαπενταύγουστος… καταφθάνει και χιλιάδες πολίτες ετοιμάζονται για την τελευταία έξοδο των φετινών καλοκαιρινών διακοπών και για επισκέψεις σε ταβέρνες και εστιατόρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλοίο αναχώρησε το πρωί από τον Πειραιά και μεταφέρει 1343 επιβάτες και 336 IX

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες πολύτιμες, καλά φυλαγμένες στα έγκατα της μνήμης, αναδύονται όταν οι παλαιότεροι παριανοί ταξιδεύουν νοερά πίσω στο χρόνο ανασκαλεύοντας τις αναμνήσεις τους από το Δεκαπενταύγουστο της Πάρου της δεκαετίας του ΄50. Θραύσματα μνήμης μιας αλλοτινής πραγματικότητας ξεπηδούν νοσταλγικά και επιζητούν πιεστικά τη θέση τους στο παρόν ως βαθιά χαραγμένα βιώματα των χρόνων της παιδικής αθωότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πιάνο, ένα ακορντεόν και η μαγευτική φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ήταν αρκετά για να καθηλώσουν, να ξεσηκώσουν και να «ταξιδέψουν» το κοινό της Πάρου σε εμπειρίες και συναισθήματα που μόνο η γλώσσα της μουσικής ανασύρει από την ανθρώπινη ψυχή!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξέσπασε στις 03:10 τα ξημερώματα και ξεκίνησε από σημείο κοντά σε δρόμο, όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 12 Αυγούστου σε όχημα που κινείτο στην περιοχή του Κριού, στην Παροικία της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η SEAJETS ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Υπουργού Ναυτιλίας κ. I. Πλακιωτάκη και της Κυβέρνησης για το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη και έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι στο νησί της Σαμοθράκης και αποκλεισμένοι στην Αλεξανδρούπολη και τη βόρεια Ελλάδα που δεν μπορούν να μεταβούν σε αυτό, στέλνει το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘Andros Jet’ προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό και να εξομαλυνθεί η σύνδεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos