Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Μια μείωση στη δύναμη λαβής χειρός σχετίζεται με νευρολογική εκφύλιση, εξασθένηση της μνήμης και της μάθησης υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα «σκαριά» βρίσκεται η προκήρυξη για την πρόσληψη 200 μονίμων στο Λιμενικό Σώμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος θα συζητηθεί το νομοσχέδιο που θα λύνει την εκκρεμότητα με τις άδειες οδήγησης – Περίπου 105.000 άτομα δεν μπορούν να πάρουν δίπλωμα οδήγησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γυναίκα βρισκόταν περίπου δύο μίλια μακριά από τη στεριά όταν κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη βγάλουν έξω

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την κατάθεση της δεσμευτικής προσφοράς για τη δημιουργία και λειτουργία επιχείρησης καζίνο στο Ελληνικό ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, στο Hard Rock Café, ο πρόεδρος της Hard Rock International και διευθύνων σύμβουλος της Seminole Gaming Τζιμ Άλεν (Jim Allen).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σειρά μέτρων εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες του Νews 24/7 η πολιτική και φυσική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προκαλεί η υπογεννητικότητα στο συνολικό αριθμό των στρατευμένων της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνδέεται με τις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας και έχει αγαπηθεί από γενιές και γενιές Ελλήνων που στην καρδιά έχουν παραμείνει παιδιά!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Έλενα Ράπτη ξάφνιασε τους πάντες την Κυριακή όταν αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram ότι παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό! Η γοητευτική βουλευτής της Ν.Δ, μοιράστηκε με όλους μας το γλυκό μυστικό της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία χωρίς όμως να φαίνεται το πρόσωπό της και χωρίς να αποκαλύψει τον όνομα του συζύγου της!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου τις Πάρου είχε την ευλογία να υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας, κύριο Καλλίνικο, ο οποίος ομού μετά του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου Δωροθέου Βενετσανόπουλου και του Αιδεσιμολογιοτάτου πατρός Σπυρίδωνος Φωκιανού, εφημερίου του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παροικιάς, ετέλεσαν Αγιασμό, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο Προϊστάμενο του Κλιμακίου, Υποπυραγό Δημήτριο Καραπαναγιώτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos