Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Aκολουθώντας το παράδειγμα του διάσημου μπαμπά της, o οποίος συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές του, η Aurora Ramazzotti -καρπός του έρωτα του Eros Ramazzotti με το μοντέλο και ηθοποιό, Michelle Hunziker-περνά τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου στα πανέμορφα Κουφονήσια μαζί με ον σύντροφό της Goffredo Cerza.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες ντροπής με παίκτες και θεατές να συμπλέκονται και στο γήπεδο και στην κερκίδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αγαπημένο θέμα του καλοκαιριού, η Αθήνα χωρίς τους Αθηναίους μέσα στον Αύγουστο, όπως αποτυπώθηκε σε ένα βίντεο με απολαυστικές εικόνες Drone από ψηλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 32χρονος επικρότησε την διπλή δολοφονία στη Χρυσούπολη και δήλωσε ότι θα έκανε το ίδιο - Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήταν δύσκολο, αλλά το κατάφερα» είπε η Αναστασία Γερολυμάτου που στα 81 της έκανε σερφ επί έξι ώρες, διένυσε απόσταση 18 μιλίων από την Σκάλα Κεφαλονιάς στην Κυλλήνη και διεκδικεί το ρεκόρ Γκίνες για την γηραιότερη σέρφερ στον κόσμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυμέτωπη μάχη με τις φωτιές δίνουν και το Σάββατο οι πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές σε πολλά σημεία της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρική βραδιά στα Εννιάμερα της Παναγίας…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική ομάδα συνέτριψε με 92-65 την Ιορδανία στο πρώτο από τα τρία τελευταία φιλικά επί κινεζικού εδάφους, πριν το Μουντομπάσκετ 2019.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Φωτιά στον Μεσόκαμπο Σάμου, κοντά στο Πυθαγόρειο, ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου. Η φωτιά καίει δασική έκταση στον Μεσόκαμπο και αμέσως απογειώθηκαν τέσσερα καναντέρ και δύο ελικόπτερα. Παράλληλα από εδάφους επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλοπή μοτοσυκλέτας σημειώθηκε περί τις 5:15΄τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Αυγούστου στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos