Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Σημαντική απόκρυψη εισοδήματος, που ξεπέρασε ακόμα και το €1 εκατ. από καταλύματα σε Κυκλάδες, Ιόνιο και Δωδεκάνησα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την μείωση της προνομιακής έκπτωσης των εργαζομένων της ΔΕΗ στα τιμολόγια της εταιρείας αποφάσισε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πέδικλο (μπαστούρα) στις Κυκλάδες και ειδικότερα στο χειροποίητο νησί της Τήνου δεν πρέπει να θεωρείται μέσον κακοποίησης των ζώων αλλά μέσον προστασίας των ζώων αλλά και του μοναδικού οικοσυστήματος του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο κάνει τις διακοπές του ο Νίκος Χατζηνικολάου με την οικογένεια του και με χιουμοριστική διάθεση έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρόεδρο του Ant1, Θοδωρή Κυριακού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση σημείωσαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι από λιμένος αφίξεις επισκεπτών στην Πάρο τον φετινό Αύγουστο σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόδραση τεσσάρων κρατουμένων σημειώθηκε την Τετάρτη από τις φυλακές της Τίρυνθας στην Αργολίδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 100 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι είναι ο... τζίρος του κυκλώματος εικονικών τιμολογίων, που εντόπισαν οι φορολογικές Αρχές και δημοσιοποίησε η ΑΑΔΕ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορισμένο σε αριθμό αγώνων το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, έστω και έτσι όμως υπάρχουν αναμετρήσεις με τις οποίες μπορούμε να ασχοληθούμε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 6,7 και 8 Δεκεμβρίου 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos