Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 38χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H πληθωρική Ιταλίδα σταρ βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αφού έχει τόση δύναμη ψυχής που δεν τον σταματάει τίποτα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μόνιμη βάση είναι διατεθειμένη η κυβέρνηση να δίνει τη «13η σύνταξη» στους συνταξιούχους, και μάλιστα η εξαγγελία αναμένεται να γίνει στην προσεχή ΔΕΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο φωτογραφικός φακός του Newpost απαθανάτισε την φημισμένη ηθοποιό να απολαμβάνει το φαγητό της στη Νάουσα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλοίο τύπου καταμαράν, «Flying Cat 3», στο οποίο επέβαιναν 51 επιβάτες, κατέπλευσε στην Ύδρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεότερες πληροφορίες για το θλιβερό επεισόδιο βίας που εκτυλίχθηκε μεταξύ ενός αστυνομικού και ενός Έλληνα τουρίστα στην Αντίπαρο, φέρνουν στο φως νέα στοιχεία για το περιστατικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σίφνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57, 77χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να με την κατάφερε με την πρώτη του προσπάθεια, αλλά η δεύτερη απόπειρα του Γάλλου εφευρέτη Φράνκι Ζαπάτα να πετάξει πάνω από το στενό της Μάγχης με ατομικό αεριωθούμενο δικού του σχεδιασμού στέφθηκε με επιτυχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία οι επιβάτες για Πάρο, Νάξο και Αμοργό θα αναχωρήσουν στις 7 το απόγευμα με το Highspeed 4 και οι υπόλοιποι στις 21:00 με το «αδελφό» πλοίο της εταιρείας, το Blue Star Paros .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos