Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Πεντανόστιμη τυρόπιτα με πλούσια κρέμα και 2 διαφορετικά τυριά.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Αν ένας πολίτης, ειδικά εκείνοι που κατοικούν στα νησιά, δεχτούν μήνυμα ώστε να προσέλθουν για το εμβόλιο ενάντια στην νόσο Covid – 19 σε συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο (εκτός νησιού), με συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, και αυτό δεν τους εξυπηρετεί, μπορούν ηλεκτρονικά να αλλάξουν τα στοιχεία του ραντεβού τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 381 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 167 θέσεων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, τακτικού προσωπικού διαφόρων κλάδων/ειδικοτήτων, σε Φορείς του υπουργείου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ισραήλ ξεκίνησε ήδη τον εμβολιασμό των εφήβων με το 30% της χώρας να έχει κάνει ήδη μια δόση και σχεδόν 1 εκατ. και τη δεύτερη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, από την πρόσκρουση του φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αρμενιστής», στην προβλήτα του λιμανιού της Μυτιλήνης κατά τη διαδικασία πρόσδεσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμό στον ΕΟΔΥ έχουν προκαλέσει τα κρούσματα κορονοϊού σε μεγάλη εταιρεία της Αρτάκης στην Εύβοια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αγώνα δρόμου να ξεσκεπάσουν το πραγματικό πρόσωπο του Βόσκαρη, μοιάζει η συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», για την Ελένη και τον Λάμπρο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αναλυτικά η κατανομή των 605 κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώθηκαν 605 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos