Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του - Η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματός του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας επαίνεσε τη στάση της Ελλάδας στο μεταναστευτικό ενώ άφησε αιχμές για τη στάση της Τουρκίας και την εργαλειοποίηση των μεταναστών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζί με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών για τους άνω των 60 η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε και ένα πρόγραμμα δωρεάν self tests.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία από το χαμό μιας 14χρονης μαθήτριας η οποία το μεσημέρι άφησε την τελευταία της πνοή στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσφέρουμε 4 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Στη Σμύρνη κάποτε" – Θέατρο της Ημέρας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Παιδείας μετά το επεισόδιο που καταγράφει σε βίντεο τον ξυλοδαρμό μιας 16χρονης μαθήτριας από τον καθηγητή της μέσα στην σχολική αίθουσα σε ΕΠΑΛ της Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.157, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση, οι τυχεροί του Διαγωνισμού που κερδίζουν 4 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Στη Σμύρνη κάποτε" – Θέατρο της Ημέρας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια ευχάριστη μέρα ξημέρωσε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos