Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Την απαλλαγή του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ από τις κατηγορίες που δεχόταν για υποκίνηση εξέγερσης αναφορικά με την εισβολή των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο στις αρχές Φεβρουαρίου, αποφάσισε η Γερουσία των ΗΠΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγές στις μάσκες στους κλειστούς χώρους με μεγάλο συγχρωτισμό προανήγγειλε ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νάξος, Άνδρος, Μύκονος, Σαντορίνη, Κουφονήσια, Μήλος και Ίος «φιγουράρουν» στις πρώτες θέσεις 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέτρα για να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού έχουν αυστηροποιηθεί και πάλι, όμως τα ανθοπωλεία θα λειτουργήσουν την Κυριακή (14/02) λόγω της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε τελικά από τη ζωή o 56χρονος εφοριακός Πέτρος Ξανθόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθερά αυξημένος παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, γεγονός που εντείνει την πίεση στα νοσοκομεία και ειδικά στις ΜΕΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαββατόβραδο και παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων! Ωστόσο, μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και διασκεδάζουμε!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 1222, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H μάχη με τον κορονοϊό αποδείχθηκε άνιση. Ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos